Medicin, der kan anvendes ved selvmord

Læge Svend Lings har i facebookgruppen "Læger for dødshjælp" lagt en "opskrift" på, hvilken medicin, han selv ville vælge, hvis han ønskede at dø og på, hvordan den indtages.  
Vi har besluttet os for at lægge "opskriften" her, da vi mener, alle har ret til at vide, hvad en læge selv ville tage eller give andre, hvis han skulle hjælpe en patient.
Mange læger har indrømmet, at de selv har medicin liggende til både sig selv og familien, hvis de selv skulle komme i en situation, hvor de lider for ubærligt til fortsat at leve.

Mange mennesker har i tidens løb forsøgt sig med mange forskellige former for medicin til selvmord; men langt fra alle er lykkedes med det, fordi de færrste ved, hvad der er bedst.
Når mennesker begår selvmord med medicin, tager de som regel noget, de får i forvejen, og som kroppen derfor kan være tilvænnet. 

Svend Lings skriver følgende på facbookgruppen:
"Hvis du ikke vil vente på at samfundet lever op til sine moralske forpligtelser over for dets svageste medlemmer, nemlig dem der lider mest og derfor ønsker at dø, anbefales bogen ”Sidste udvej” af Derek Humphry. Den kan lånes på biblioteket.
Undertegnede ville selv vælge følgende fremgangsmåde:

1. Bed en læge, som du har tillid til, om recept på 100 fenemaltabletter á 100 mg og 30 metoclopramidtabletter á 10 mg. Metoclopramid modvirker kvalme og opkastninger.
2. Pulveriser alle fenemaltabletterne (i alt 10 g) og bland pulveret op i noget halvflydende som du godt kan lide, fx en sød dessert, maizenagrød, havregrød eller youghurt.
3. Indtag 3 metoclopramidtabletter på fastende mave og skyl dem ned med et glas alkoholholdig drik, fx den bedste champagne du kan få fat på eller bare vodka blandet med juice.
4. Vent 1½ time og indtag derefter al fenemal sammen med alkohol, der forstærker giftvirkningen betydeligt.
Nogle ønsker som ekstra sikkerhed at trække en plasticpose over hovedet, men det kan ikke alle gennemføre. Hvis du kan, så husk at posen skal lukkes om halsen med en gummiring”.

Problemet er, at det kan være vanskeligt at skaffe medicinen. Det er ikke alle læger, der vil udskrive en recept på præparaterne. I hvert fald ikke, hvis man siger, hvad det skal anvendes til. Og hvad skal man ellers sige?